duochjagemil.blogg.se

Vår gemensamma resa- Du och jag Emil

Oturen var framme

Publicerad 2013-11-27 21:52:12 i Allmänt,

I måndags var det ingen bra dag för Emil. Han gjorde illa sig vad han än gjorde. Ramlade från sin lilla stol, bet sig i tungan så det blödde. Skallade väggen i ett fall. Klämde sig och när han gick på asfalten snubblade han så att han skrapade upp näsan. Allt för ofta ser denna kille ut som en riktig slagskämpe. 


När ingen annan är uppe

Publicerad 2013-11-23 22:01:43 i Allmänt,

Idag gick Emil upp riktigt tidigt. Emil ville inte somna om efter blöjbyte 4.30 och då var det Niklas som fixade och jag fick sova kvar. När klockan var 6 gick jag upp och åt frukost med mina killar men sedan blev det skiftbyte. Niklas somnade snabbt och vi såg lite barnprogram, lekte tittut bakom gardinen och Emil fick stolt visa upp vilka kroppsdelar han lärt sig. Var hans fötter är och vilken tå som är stortån har han full koll på... 

Instängd på coop

Publicerad 2013-11-21 20:23:12 i Allmänt,

Idag när vi handlade var helt plötsligt Emil helt borta. Vi letade i flera gångar i närheten av var vi befann oss men han var ingenstans. 

Precis innan han försvann hörde jag en dörr gå igen. Emil har en  förkärlek att stänga igen dörrar med sig själv innanför. När vi inte hittade honom tog jag mig till dörren som var i närheten och kikade in. Emil stod där hur glad som helst och tittade upp på mig. Han var helt ensam i Coops bageri. Tur att han är en modig krabat. 

Fler tänder på gång

Publicerad 2013-11-21 20:00:15 i Allmänt,

Emil håller på att få tänder igen. Undrar hur länge magen ska krångla på honom. Hittills varje gång en ny tand dyker upp. Han tar inte upp någonting. Stackarn gråter direkt han inser att vi är på väg till toaletten för att lägga honom på skötbordet. Svider säkert på honom av allt torkande. 

Annars har Emil vait en solstråle, precis som vanligt! 

Innebandymatch

Publicerad 2013-11-17 20:37:06 i Allmänt,

Idag har varit en bra dag. Vi började morgonen med att gå ut i lekparken. Väldig varmt och soligt men tyvärr blåste det massor och  vi blev lite kalla, efter en timme fick det räcka. 

Vi busade sedan inne och på eftermiddagen åkte jag och Emil på innebandymatch. Såg 2 perioder av FBC-Karlstad. Emil skötte sig verkligen hur bra som helst. Satt hela första perioden i mitt knä och tittade. I periodpausen gillade han verkligen att springa på de öppna ytorna brevid sargen. I andra perioden stod han och dansade när musiken var igång eller pratade med folket på läktaren. Efter två perioder var han så trött att det var dags at åka hem och ge honom middag innan sovdags. Fick dock kämpa för att hålla honom vaken under den korta bilresan hem. Denna aktivitet var helt enkelt dagens höjdpunkt. 




Lite sömn men glad ändå

Publicerad 2013-11-16 08:33:46 i Allmänt,

I natt har Emil vaknat flera gånger. Troligtvis är det eksemen som spökar som blivit värre igen. Kliar det kan det vara svårt att komma till ro. Trots detta ä Emil en solstråle även denna morgon. Idg äntar lek på IKEA med lunch sedan lek i lekpark innan Monika och Ron kmmer på middag. Härliga lördag. 

Öppna förskolan

Publicerad 2013-11-12 19:07:56 i Allmänt,

Varje vecka på tisdagar är Emil och Niklas på öppna förskolan. 
De leker först, har sedan en sångstund därefter fika och sedan lek igen. Emil blir mer och mer modig när han är där. Ibland vill han vara söker på var Niklas är men oftast roar han sig själv och kan lika gärna hamna hos andra föräldrar. Han är trygg vår gosse. 

Lek med pappa

Publicerad 2013-11-12 19:01:49 i Allmänt,



Emil älskar att sitta på axlar. När han var mindre var han rädd är han kom upppå höjder men nu bara skrattar han. 
Vi brukar sätta honom på axlarna och springa mellan balkongdörrarna. Emil skrattar precis hela tiden. 


Klätterapa

Publicerad 2013-11-05 18:50:38 i Allmänt,

Emil har verkligen blivit en klätterapa. Han är hellre uppe på borden än nere på golvet. 
Han älskar även att åka kana vilket han gör ner från vår nya fotölj.

Klättrar upp hasar sig ner (framlänges). Mestadels håller han sig på fötter men ibland när han tar i marken är balensen inte riktigt i fas och han ramlar frammåt. 
Han är dock ingen som är kinkig utan reser sig snabbt utan ljud och klättrar upp igen för ännu en åktur.

Snart hemma igen

Publicerad 2013-11-03 15:11:00 i Allmänt,

Efter en fantastisk helg i London med Monika är jag snart på äg hem igen till mina underbara killar. 

Saknar dem massor men samtidigt har vi haft det hur bra som helst.
Att komma iväg på weekends är verkligen värdefullt.
Vi har ätit gott, tränat, strosat på stan, varit på en musikal, varit runt på sevärdheter, gått på marknad mm.





Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela