duochjagemil.blogg.se

Vår gemensamma resa- Du och jag Emil

Stark tjej

Publicerad 2014-09-23 21:44:28 i Allmänt,

Alva kan snart sitta själv. Med lite hjälp kan hon nu sitta i sin liggdel. Att komma upp och vara med är förstås väldigt uppskattat. 

Springa tillsammans

Publicerad 2014-09-08 21:39:34 i Allmänt,

Det har blivit några träningspass i helgen och i lördags följde Emil med oss ut och joggade. Han satt jätteduktiga i springvagnen i 50 minuter men sista 10 minutrarna fick vi leka lite och tävla och lova att han snaaaart skulle få springa själv. Sista biten var det därför full fart på de lilla benen. Han är dock väldigt duktig på att springa. 


Leka tillsammans

Publicerad 2014-09-08 21:35:52 i Allmänt,

Så roligt att se att de börjar interagera allt mer med varandra. Alva skrattar så fort Emil närmar sig och Emil vill att Alva ska vara med. Leken sker där hon är helt enkelt. Idag staplade Emil klossar så nära Alva att när hon sänkte huvudet så skallade hon i klossarna så de välte. Emil skrattade men sa varje gång -NEJ Alva. Så söt. 



Moster

Publicerad 2014-09-05 23:14:06 i Allmänt,

Moster Ina är på besök. Vanligtvis brukar Ina landa på kvällen och komma ut ur rummet närmast ytterdörren på morgonen när Emil vaknar. Idag började därför Emil med att springa till hallen och ropa moster då vi sagt att hon skulle komma idag. Tyvärr fick han glatt vänta tills hon kom. När hon vid middagstid klev in genom ytterdörren möttes hon av en pojke med ett stort leende som kom springandes och mötte henne i dörren med en stor kram. 


Handling

Publicerad 2014-09-01 18:37:00 i Allmänt,

Bästa handlingsällskapet. Om man hade kunnat köpa denna sötnos i affären hade jag inte  kunnat avgöra hur många det skulle bli. Nu är hon mitt perfekta sällskap. Hällar att inte handla så mycket för hon gör anspråk på typ hela kundvagnen. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela