duochjagemil.blogg.se

Vår gemensamma resa- Du och jag Emil

Juletid

Publicerad 2013-12-28 19:38:05 i Allmänt,

Har varit jätterolig att ha systrarna och Cédi här under en längre period. Hoppas det inte dröjer så länge tills vi alla ses igen. 

Julafton

Publicerad 2013-12-28 19:36:38 i Allmänt,

Vi hade verkligen en jättemysig julafton. Emil tyckte tomten var spännande och var inte alls rädd. Han hjälpe även till att dela ut nästan alla klappar. 

Han har lekt med alla sina klappar. Pusslet han fick lärde han sig på nolltid. Det är väldigt populärt och kan läggas många gånger till. 
Han har rolig med bowlingsetet men ha inte riktigt förstått hur käglorna ska falla. I dagsläget sparkas de omkull. Mest populärt av allt har nog ändå dammsugaren och traktorn med djursläp varit. Att dammsuga är en riktig favorit redan sedan innan och att dess utom ha fått en egen gjorde inte saken sämre. 

Emil har även fått en luftfuktare som går varm i hans rum. Förhoppningsvis ska detta göra hans känsliga hud bättre. 

Tack snälla alla för de fina klapparna. 


Perfekta grannar

Publicerad 2013-12-18 21:07:24 i Allmänt,

Efter jobbet idag mötte Emil och Niklas upp mig i garaget. Niklas hjälpte mig med att ta upp min väska och mina påsar till lägenheten då jag har svårt att bära och jag och Emil gick över till Jennifer, Neo och Ben för mellis och lek. Supermysig eftermiddag. Är så glad att de bor så nära oss. 

Ryggskott

Publicerad 2013-12-16 19:45:49 i Allmänt,

en sak som jag insett är att det inte är det minsta kul att ha ryggskott. I lördags slog detta elände till med full kraft och sedan dess är jag oerhört handikappad. Jag kan knappt gå. Trots det är det mycket bättre idag än i helgen men det verkar som detta kan bli en långdraegen process.
Tur jag inte är ensamstående. I detta läge är det mer som att Niklas har två barn att ta hand om. Tur jag har världens bästa man.

världens roligaste kille

Publicerad 2013-12-16 19:43:08 i Allmänt,

Emil är  helt fantastisk. Han verkar leva i sin egna lilla värld. När han inte vet att vi ser strosar han iväg och går funny walks, head bangar till musik eller gör något annat skoj. Jag skrattar verkligen så jag kiknar åt denna lilla krabat varje dag.

Äntligen hemma

Publicerad 2013-12-11 19:38:33 i Allmänt,

HAr verkligen haft en helt fantastisk resa till USA men när vi väl började resan hem så längtade jag otroligt mycket efter Emil. Vi har skypat några gånger och Niklas berättade att Emil sprungit till datorn och pekat på skärmen flera gånger efteråt. Tänk vad de förstår. Tur att jag inte reser långt mer än vad jag gör. Skulle kännas mycket tråkigt om det var något som var en vanlig företeelse för Emil.

Han blev dock väldigt glad av att se mig. Han sken först upp som en sol, sedan tittade han på Niklas ett ögonblick innan han kom springandes och gav mig en kram.

Jag har varit vid hans sida från att jag klev innanför dörren fram till sovdags. Det märks att han hela tiden vill ha koll på var Niklas är.

Imorgon kanske allt är som vanligt igen, även för min lilla prins.:)

Bortrest

Publicerad 2013-12-05 13:34:30 i Allmänt,

Nu är jag på väg till New orleans och får inte se min favorit på en vecka. En nackdel att resa i jobbet men jag ser verkligen fram emot den långa julledigheten som sedan kommer:)

Emil kmmer klara sig. Han har ju världens bästa pappa och kommer inte ens märka att jag är borta. 

Daga att logga ut. 
Ska tydligen bli en rock n roll resa till första mellanlandning.  

Sover dåligt

Publicerad 2013-12-03 21:57:32 i Allmänt,

Emil har nu sovit dåligt flera nätter i rad. I dag var han så trött på dagen att han först sov i sin säng efter lunch och sedan somnade efter en liten stund igen och då i Niklas knä. Där låg han i nästan 2 timmar. 
Detta har inte hänt sedan han var otrolig liten. Jag önskar jag varit hemma och fått ta del av denna mysiga kille idag. 

Själv satte jag mig på tåget för att åka till Falun.
Tyvärr blev det fel på tåget och jag fick vända åter. Blev då till kontoret och ett utvecklingssamtal i stället. 
Jag kommer att ha svårt att lita på sj framöver....

Feber och otrevlig hosta

Publicerad 2013-12-01 20:29:08 i Allmänt,

Idag har vi haft en supermysig julbaksdag i Stockholm hos Monika. Vi har bakat lussebullar, saffransskorpor, pepparkakssnittar, trillingnötter, rocky road. Niklas tog en sväng in till stan för att titta på vinterjackor. Han har insett att hans varma kläder han har inte är tillräckligt varma när han står still i blåst i någon lekpark. Emil blev kvar hos oss. Ham har dock varit hängig och lite kinkig. Hostan han har är verkligen otrevlig. Han låter som en gammal gubbe med KOL. Han fick till och med ha sin snuttis och napp under vakna timmar så vi skulle kunna jobba på. Han sov även tre gånger idag vilket inte har hänt sedan han var jätteliten. När vi kom hem tog vi tempern på honom och det visade sig att han hade feber stackarn. Nu sover han gott i sin säng. Vi håller tummarna att vi får sova bra i natt för i ett par dagar har hostan och kliandet gjort att det blir många uppvaknanden under nätterna. Mest synd är det om Emil försåss!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela