duochjagemil.blogg.se

Vår gemensamma resa- Du och jag Emil

Dagis igen

Publicerad 2014-02-20 18:27:08 i Allmänt,



Äntligen är Emil helt frisk och kry från ögoninflammtionen och har därför varit på förskolan igen. Han älskar det verkligen. En av pedagogerna sa idag vid hömtning att vi verkligen har ett riktigt busfrö och vi kan ju enbart hålla med. 
Han heter ju inte Emil enbart för att det är ett fint namn...

Idag blev det dock endag utan att sova middag men han höll ut hela dagen. Jag undrar hur denna lilla kropp kan rymma så enormt mycket energi. 

Arg

Publicerad 2014-02-16 19:56:56 i Allmänt,

Vi har en kille som börjat visa ett väldans humör. Idag när han inte lyckades sätts ihop sin traktor med släpet stod han och skrek och dunkade båda i bordet. Han kastade sedan iväg som hårt. När han ville ha hjälp och jag sa att det inte gick för att han tagit sönder dragkroken på traktorn blev han ännu argare och slog mi med båda händerna. 

Undrar vem denna "charmiga" sida kommer ifrån?

Långvarig förkylning

Publicerad 2014-02-16 19:53:15 i Allmänt,

Idag var Emil oerhört bestämd att han minsann skulle sova efter stt vi varit ute 7.45-9.00. Han klättrade upp på sidan av hans säng och när vi först sa att han inte fick kastade han sig gråtanded på golvet. Anledningen att han var så trött vid denna tidpunkt var nog att han fortfarande inte är kry. När han vaknade efter din sovstund hade han gegga i ögonen igen. Hur länge ska detta hålla på?

Han piggnade på sig under dagen men hade temp på kvällen med. Imorgon blir det till att besöka läkare på bvc. 

Lugn dag

Publicerad 2014-02-08 19:08:28 i Allmänt,

Idag har vi haft en lugn dag. Niklas har tränat men då vi andra känner oss krassliga blev det mest tid på hemmaplan idag. Vi har iaf hunnit med att handla och göra ytterligare ett par ärenden när vi ändå var och snurrade i Boländerna. 
Emils ögon är fortfarande långt ifrån bra och hans näsa väldigt rinnig. Enligt definition ingen feber men det är på gränsen... Han äter mycket sämre dessa dagar så vi hoppas vår älskling snart blir frisk. 

Ögoninflammation

Publicerad 2014-02-07 17:33:24 i Allmänt,

I går fick Niklas ett samtal från förskolan innan det var dags för hämtning. Emil hade smittats av ett annat barn. Han har fått ögoninflammation. 

Lillprinsen har lite feber och är även allmänpåverkad.  Han har fått vara hemma med Niklas idag och i morse visade han tydligt att han ville till förskolan. Enligt rutinerna satte han sig på hallgolvet för att klä på sig och tog fram sin egen ryggsäck.

Han har sovit dåligt under dagen idag och var nu jättetrött. Han fick därför en tidig kväll och somnade direkt i sin säng när vi nattade honom. 

Jag har verkligen saknat min fina kille när hag varit bortrest denna vecka och längtar till min nästa föräldrarledighet och massor med tid tillsammans med Emil. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela