duochjagemil.blogg.se

Vår gemensamma resa- Du och jag Emil

Mysdag i Stockholm

Publicerad 2014-08-11 18:39:33 i Allmänt,

Igår var vi i Stockholm och hälsade på Elise. Så fantastisk söt. Helt otroligt hur snabbt bebisar växer. Alva som "bara" är tre månader kändes så stor nu. 



Elise är nästan en vecka och jag är så glad att vi redan fått träffa henne. Det kommer ju bli många timmar under denna vinter, Alvas kommande bästis och resesällskap, då vi kommer vara mammalediga samtidigt jag och Monika. 
Det var så kul att se hela familjen. Det fanns en harmoni som var fantastisk redan. Elise har tur som fått två perfekta  föräldrar. 

Emil var dock inte så intresserad av Elise utan lekte bara med Molly. Hon är så snäll trots att Emil verkligen testar gränser. Niklas fick passa Emil hela tiden. 
Efter besöket hos dem åkte vi vidare till Joel och Sara som denna vecka flyttade in i Solna. Deras lägenhet ligger riktigt nära Monika och Rons så det är super att kunna slå två flugor i en smäll. Det var jättemysigt hos dem och Emil fick skratta gott ihop med Joel flera gånger. Vid 19.30 tackade vi för oss så Emil inte skulle vara helt utmattad idag på förskolan. Båda barnen somnade i bilen hem och det var första gången på flera dagar vi hade lite lugn och ro och tyst. Så skönt det kan vara:). 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela