duochjagemil.blogg.se

Vår gemensamma resa- Du och jag Emil

En dag full av nytta

Publicerad 2013-09-28 18:10:26 i Allmänt,

Idag har varit en effektiv dag. Niklas gick till gymet redan kl8 och då gjorde jag och Emil oss klara för joggning med babyjoggern. Skulle vara en 40 min lång A1 men blev ett blandpass mellan A1 och gång i snigelfart då vi jus nu kämpar för att Emil endast ska sova en gång per dag och det efter lunch. Han öll helt enkelt på att somna. Vagnen alldeles för många gånger så jag fick lyfta ut honom och han fick gå en bit. Det va fint väder så vi hade en härlig runda ändå :).

Sedan bar det av till Boländerna. Niklas inhandlade saker så vi nu kan träna trx på balkongen. Nu finns det inget att skylla på. Lite extra kläder så kan vi träna hela vintern med! Samtidigt som han skötte det tekniska gick jag på Ikea och inhanldade ramar, lampor mm. Vi möttes sedan upp alla på Ikea och åt lunch. 

Hur mycket vi än försökte hålla Emil vaken på väg hem i bilen gick det inte. Han somnade som en stock. Kan lägga till att de två andra dagarna Emil fått invänta sin första sovtid till efter lunch har slutat med att han somnar mitt i lunchen. Vi ser at han tuggar och tuggar utan att svälja. Tillslut har huvudet fallit och vhar insett/konstaterat att det får bli ett stadigare mellis senare. 

Vi har under eftermiddagen städat, satt upp fästena på balkongen, monterat lamporna, lekt med Emil, satt bilder i alla ramar.

Nu är detta snart ett "klart" hem:). 

Niklas diskar nu efter middagen och jag ska börja plocka lite. Dock är det alldeles strax tid för att varva ner och njuta av att det är lördagkväll. 


Kommentarer

Postat av: Sofia Ahlehjelm

Publicerad 2013-09-28 22:25:21

Så liten och söt i den stora fina vagnen! Du är duktig som tränar på, heja heja!

Svar: Ja det gäller att ha träningsmoralen kvar. Så härligt att komma iväg och träna. Hejja dig med. Snart hamva tiden! Kram
Elin Rhöös

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela