duochjagemil.blogg.se

Vår gemensamma resa- Du och jag Emil

Syskonlek

Publicerad 2015-03-12 21:29:52 i Allmänt,

Vår soffa används sällan till det den är till för utan mer som delar till att bygga koja med. Emil är så road av att få sitt egna "hus" men också att riva och bygga upp. Han skulle kunna spendera timmar med denna lek. 
Bilden är dock ett av få tillfällen de väl satt ner i soffan. Kuddarna möbleras dock om så Alva enkelt kan komma upp och ner själv.

Alva började att ta sina första steg på egen hand vid 9,5 månader och sedan ett par veckor "springer" hon nästan runt här lägenheten. 
Hon vill verkligen vara där Emil är och för att hänga med i hans tvära svängar var det ett måste att hänga med. Nu leker de otroligt bra och hon går oft omkring och skrattar och klappar händerna åt sin prestation. 


Kommentarer

Postat av: Moster Ina

Publicerad 2015-03-17 19:38:28

Kul att de nu kan leka med varandra. De är verkligen galet hur fort de utvecklas. Jag ser verkligen fram emot att se er alla till helgen och att hänga under bordet en helg i Emils nya koja :)


Svar: Haha du kommer sitta under köksbordet hela helgen. Kanske lika bra att bädda där på direkten.
Elin Rhöös

Postat av: Eva

Publicerad 2015-03-18 07:58:33

Så duktiga dom är. Jag kommer gärna o hälsar på på fredag så jag får se Alva gå o få se Emils cykel.

Svar: Du är välkommen Eva. Anders och Lena kommer runt lunch så kom gärna förbi på antingen förmiddag (runt 9) eller em (efter 14.30) passar det?
Elin Rhöös

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela