duochjagemil.blogg.se

Vår gemensamma resa- Du och jag Emil

Oturen var framme

Publicerad 2015-03-22 19:51:30 i Allmänt,

I eftermiddags åkte vi till IKEA för att handla lite men främst för att leka. Emil behövde springa av sig lite och var en riktig virvelvind inne invaruhuset. Han sprang konstant i rejäl fart. Innan vi ens kommit till lekområdet så var oturen framme och Emil snubblade och ramlade rakt in i ett fönster. Lyckligtvis gick inte rutan sönder med med i fallet slog han huvudet i en kant under rutan och genast sipprade blod rakt igenom mössan. Tur att alla ikeas kök ska efterlikna verkligheten då vi i första bästa uppbygda visningskök hittade servetter att hindra blödningen med. 
Det blödde verkligen jättemycket och Emil var verkligen jätteduktig. Han hade även näsblod. Sjukvårdsteamet kom snabbt till oss och hjälpte till att tvätta. 
Det vhade blivit ett jack precis vid hårfästets början och de rekommenderade oss att åka till akuten.
Det blev en stund på sjukhuset där de först ville limma ihop jacket men tillslut beslöt sig för att låta det läka av sig själv. 
Han är verkligen duktig vår kille!

Viktigt med plåster, var det sitter är dock mindre viktigt:). 

Kommentarer

Postat av: Mainy

Publicerad 2015-03-22 22:49:15

Stackaren. O det är klart att plåster ska man ha på fingret. Oavsett var skadan sitter.Att det nu var i skallen har ju ingen betydelse.

Svar: Tack Mainy. Visst, var plåstret sitter är mindre viktigt men att få ett plåster kan nästan mer vara en drivkraft att göra sig illa:)
Elin Rhöös

Postat av: Anna

Publicerad 2015-04-08 22:37:08

Åh, jag skrattar åt plåstret på fingret. Helt underbart! Härliga underbara Emil! <3

Svar: Haha ja de är roliga de små liven:)
Elin Rhöös

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela